Εκτέλεση συνταγής
Ανακατεύουμε το χοντρό αλάτι, τη μαντζουράνα και το θυμάρι ψιλοκομμένα. Βάζουμε τις αστακοκαραβίδες ολόκληρες με το κέλυφος σε ένα ταψί, σκεπάζουμε με το αρωματισμένο αλάτι και τις τρίβουμε καλά με τα χέρια μας.
Ψήνουμε στους 200°C για 20-25 λεπτά περίπου. Μόλις είναι έτοιμες, αφαιρούμε τα κελύφη και βγάζουμε το ψαχνό από την ουρά και τα νύχια, σπάζοντας με ειδική πένσα ή με το πίσω μέρος από ένα μαχαίρι κουζίνας.
Πλένουμε όλα τα λαχανικά και τα ψιλοκόβουμε, τα βάζουμε σε ένα δίσκο όπου στη μέση έχουμε τοποθετήσει τις αστακοκαραβίδες προηγουμένως κομμένες σε φέτες.
Χτυπάμε το λάδι με το ξίδι και λίγο αλάτι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Περιχύνουμε με το λαδόξιδο τις αστακοκαραβίδες με τα λαχανικά και σερβίρουμε.
Ψήνουμε στους 200°C για 20-25 λεπτά περίπου. Μόλις είναι έτοιμες, αφαιρούμε τα κελύφη και βγάζουμε το ψαχνό από την ουρά και τα νύχια, σπάζοντας με ειδική πένσα ή με το πίσω μέρος από ένα μαχαίρι κουζίνας.
Πλένουμε όλα τα λαχανικά και τα ψιλοκόβουμε, τα βάζουμε σε ένα δίσκο όπου στη μέση έχουμε τοποθετήσει τις αστακοκαραβίδες προηγουμένως κομμένες σε φέτες.
Χτυπάμε το λάδι με το ξίδι και λίγο αλάτι, μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Περιχύνουμε με το λαδόξιδο τις αστακοκαραβίδες με τα λαχανικά και σερβίρουμε.