Εκτέλεση συνταγής
Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα βάζουμε σε βαθύ τηγάνι να σοταριστούν μαζί με το ελαιόλαδο, σε χαμηλή φωτιά.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε julienne και τα προσθέτουμε κι αυτά μαζί με τα κρεμμυδάκια.
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά, προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το ξύσμα λεμονιού για να δώσει γεύση και τέλος την κρέμα γάλακτος.
Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τις penne και μόλις βράσουν, τις σουρώνουμε και τις ανακατεύουμε με την έτοιμη σάλτσα μας στο τηγάνι, πασπαλίζουμε με τα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα και τις σερβίρουμε.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε julienne και τα προσθέτουμε κι αυτά μαζί με τα κρεμμυδάκια.
Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά, προσθέτουμε το αλατοπίπερο και το ξύσμα λεμονιού για να δώσει γεύση και τέλος την κρέμα γάλακτος.
Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τις penne και μόλις βράσουν, τις σουρώνουμε και τις ανακατεύουμε με την έτοιμη σάλτσα μας στο τηγάνι, πασπαλίζουμε με τα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα και τις σερβίρουμε.