Αρχική σελίδα ▸ Food & Fashion ▸ Το περήφανο κόκκινο του Πάσχα
Food & Fashion:
|
Δημοσιεύθηκε: 16/4/2014 - Εμφανίσεις: 4801 |
![]() ![]() |

Γράφει η Πόλα Τσώνη
Ντελικάτα, φινετσάτα, σπάνια. Τα κόκκινα γεμιστά cookies by Giorgio Spanakis είναι μια συνταγή που συνδυάζει το αισιόδοξο και λαμπερό κόκκινο του Πάσχα, με μια εκλεπτυσμένη γλυκιά συνταγή που αξίζει να κρατήσετε για ιδιαίτερες περιστάσεις και ξεχωριστούς καλεσμένους.
Η μαλακή κόκκινη ζύμη με την εύθραυστη υφή συνδυάζεται ιδανικά με την ανάλαφρη γέμιση του mascarpone -όπως το μετάξι «δένει» αρμονικά με τα ολόλευκα φτερά σε αυτό το εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα της σχεδιάστριας Silvia Terziu, σε μια φωτογράφιση με αέρα αυτοκρατορικό στην Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
