Αρχική σελίδα ▸ Υλικά ▸ prosciutto cotto
Υλικά:
|
Δημοσιεύθηκε: 12/6/2014 - Εμφανίσεις: 5483 |
![]() ![]() |

To prosciutto cotto είναι ιταλικό αλλαντικό το οποίο ψήνεται (σε αντίθεση με το prosciutto crudo) και παρασκευάζεται από χοιρομέρι χωρίς κόκκαλο και αλατισμένο με άλμη, περιέχει δε αρωματικές ουσίες και συντηρητικά. Στη συνέχεια, ανακατεύεται και πιέζεται μέσα σε καλούπια όπου και ψήνεται.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
