Αρχική σελίδα ▸ Υλικά ▸ λευκά παντζάρια
Υλικά:
|
Δημοσιεύθηκε: 14/12/2014 - Εμφανίσεις: 3311 |
![]() ![]() |

Τα λευκά παντζάρια καλλιεργούνται για τη ρίζα τους, η οποία είναι στρογγυλεμένη και κοντόχοντρη και καλύπτεται από φλούδα σε ερυθρό-ιώδες χρώμα, η οποία δεν είναι βρώσιμη. Το εσωτερικό αποτελείται από λευκό έως κιτρινωπό, ανάλογα με την ποικιλία, ελαφρώς σπογγώδες και με γλυκιά γεύση και αυτό είναι βρώσιμο. Γενικά καταναλώνεται μαγειρεμένο με βούτυρο ή ελαιόλαδο και αλάτι. Μπορεί επίσης να καταναλωθεί και σε μορφή πουρέ.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
