Αρχική σελίδαFood & Fashion ▸ Layering για όλες τις αισθήσεις

Food & Fashion:
Layering για όλες τις αισθήσεις

Δημοσιεύθηκε: 23/12/2014 - Εμφανίσεις: 3466




Γράφει η Πόλα Τσώνη

Μία από τις πιο δημοφιλείς στιλιστικές προσεγγίσεις, η τέχνη του layering, με τις αναπάντεχες εναλλαγές χρωμάτων και υφής που αποκαλύπτονται διαδοχικά, αποκτά υπόσταση και στην υψηλή μαγειρική.

«Σκληρές» γεύσεις, όπως το χοιρινό και το μαύρο πιπέρι, συναντούν τη ζεστασιά της ζάχαρης, του μελιού από κάστανο, του κόκκινου κρασιού, και «παντρεύονται» με τις ευλογίες εκλεπτυσμένων αρωματικών βοτάνων όπως ο μάραθος και το φασκόμηλο: ένα κοκτέιλ layering για όλες τις αισθήσεις.

Fashion: IRFE, Paris Fashion Week Fall/Winter 2014-2015 (Photo by Victor Boyko/Getty Images)

Συνταγή: Χοιρινό φιλέτο με γλάσο κόκκινου κρασιού by Giorgio Spanakis

 



Σχόλια