Εκτέλεση συνταγής
Ζεσταίνουμε το κρασί μαζί με το χυμό του πορτοκαλιού και την κανέλλα, στους 60°C περίπου.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε.
ζεστάινουμε το κρασί μαζι με το πορτοκαλί και την κανέλλα περίπου στους 60
βαθμούς Κελσίου ..ανακατεύουμε καλα και απολαμβάνουμε
Προσθέτουμε τη ζάχαρη, ανακατεύουμε καλά και απολαμβάνουμε.
ζεστάινουμε το κρασί μαζι με το πορτοκαλί και την κανέλλα περίπου στους 60
βαθμούς Κελσίου ..ανακατεύουμε καλα και απολαμβάνουμε