Εκτέλεση συνταγής
Από τα υλικά για το ντεκόρ, ανακατεύουμε την πάπρικα και το αλάτι. Παίρνουμε το μισό lime, βρέχουμε το χείλος του ποτηριού και το γυρίζουμε ανάποδα στο μείγμα της πάπρικας με το αλάτι, ώστε αυτό να κολλήσει γύρω-γύρω. Το γυρίζουμε ξανά και το γεμίζουμε με τον πάγο. Στη συνέχεια, βάζουμε το χυμό από τα δύο λάιμ, τη σάλτσα worcester, το ταμπάσκο, το πιπέρι, το μπούκοβο, το αλάτι και τον χυμό ντομάτας και ανακατεύουμε καλά με τον αναδευτήρα. Τέλος, προσθέτουμε την μπίρα παγωμένη και συμπληρώνουμε γεύση, αν χρειαστεί.