Αρχική σελίδα ▸ Υλικά ▸ mozzarella
Υλικά:
|
Δημοσιεύθηκε: 10/10/2013 - Εμφανίσεις: 5259 |
![]() ![]() |

Η κοινή mozzarella που κυκλοφορεί ευρέως στο εμπόριο είναι τυρί που φτιάχνεται από φρέσκο ή παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, σε αντίθεση με τη mozzarella di bufala, που φτιάχνεται από γάλα βούβαλου.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
