Αρχική σελίδαFood & Fashion ▸ Μαγειρεύοντας με ψηλοτάκουνα

Food & Fashion:
Μαγειρεύοντας με ψηλοτάκουνα

Δημοσιεύθηκε: 7/11/2013 - Εμφανίσεις: 5367


mageirevontas-me-psilotakouna2
Οι Βρετανίδες TV stars Sasha Parker και Korin Nolan δεν ξέρουν να ακροβατούν μόνο πάνω στα αγαπημένα τους ψηλοτάκουνα, διασχίζοντας πλατό και πασαρέλες. Ξέρουν ακόμη καλύτερα να ακροβατούν ανάμεσα στο ρόλο της συζύγου και μητέρας και στο ρόλο του style icon, χωρίς να χάνουν ίχνος από την κομψότητα και τη χάρη που τις διακρίνουν.

Όταν, κάποια στιγμή, μπήκαν στη ζωή τους οι οικογενειακές υποχρεώσεις, οι δύο φίλες σκέφτηκαν να συγκεντρώσουν τη μοντέρνα μαγειρική τους σοφία σε ένα ανάλαφρο βιβλίο συνταγών που θα έλυνε τα χέρια σε άλλες στιλάτες συζύγους και μαμάδες –και όχι μόνον.

Μέσα από εύκολες και γρήγορες συνταγές, διατροφικά ισορροπημένες, από βολικά σουφλέ για το καθημερινό οικογενειακό τραπέζι μέχρι ρομαντικά δείπνα ή finger food και έξυπνα σφηνάκια για κοκτέιλ πάρτι, η Sasha και η Korin δείχνουν στις fashionistas της κουζίνας πώς να σκαρώσουν απίθανα μενού με απλά υλικά και κοσμοπολίτικη διάθεση, χωρίς να θυσιάσουν την κοινωνική τους ζωή.

Για να χαρείς την περίσταση, όχι να ξεθεωθείς στο μαγείρεμα: “How to cook in high heels”, Sasha Parker & Korin Nolan. από τις εκδόσεις Absolute Press.

 Σχόλια