Αρχική σελίδαΙστορία του φαγητού ▸ citronette

Ιστορία του φαγητού:
citronette

Δημοσιεύθηκε: 24/1/2014 - Εμφανίσεις: 2942




Η citronette είναι σάλτσα παρόμοια με τη vinaigrette, με τη διαφορά πως αντί για ξίδι χρησιμοποιείται χυμός λεμονιού (κάποιοι προτιμούν και το πορτοκάλι), εξ ου και το πρώτο συνθετικό της ονομασίας (citro). Το εσπεριδοειδές εμπλουτίζεται με μείγμα βοτάνων και αλατοπίπερο και δίνει μια εξαιρετική γεύση, η οποία ταιριάζει πολύ με τα ψάρια, τα πουλερικά και τα λαχανικά.



Σχόλια