Εκτέλεση συνταγής
Ποτήρι: highball
Χτυπάμε τα υλικά και τα σουρώνουμε δύο φορές (shake and doublestrain).
Tip:
Ψεκάζουμε τα έλαια στο μείγμα με μια φλούδα πορτοκαλιού και την αφήνουμε για ντεκόρ μαζί με μια φέτα lime fruit και μια κορυφή δυόσμου.
Info: Ένα εμπνευσμένο cocktail από ένα εκ των καλυτέρων εστιατορίων της Φλωρεντίας Beppa Fioraia, δημιουργία και συνταγή Ευάγγελος Καραμιχάλης.
Χτυπάμε τα υλικά και τα σουρώνουμε δύο φορές (shake and doublestrain).

Ψεκάζουμε τα έλαια στο μείγμα με μια φλούδα πορτοκαλιού και την αφήνουμε για ντεκόρ μαζί με μια φέτα lime fruit και μια κορυφή δυόσμου.
Info: Ένα εμπνευσμένο cocktail από ένα εκ των καλυτέρων εστιατορίων της Φλωρεντίας Beppa Fioraia, δημιουργία και συνταγή Ευάγγελος Καραμιχάλης.