Αρχική σελίδα ▸ Υλικά ▸ ινβερτοσάκχαρο
Υλικά:
|
Δημοσιεύθηκε: 6/3/2014 - Εμφανίσεις: 3144 |
![]() ![]() |

Το ινβερτοσάκχαρο (invert sugar) είναι ένα μείγμα γλυκόζης (δεξτρόζης) και φρουκτόζης, το οποίο παράγεται από τη ζάχαρη (σακχαρόζη) όταν αυτή θερμανθεί και εμπλουτιστεί με ένα οξύ (όπως το κιτρικό οξύ). Το αποτέλεσμα είναι να παίρνουμε ένα σακχαρώδες προϊόν το οποίο επηρεάζει τη γλυκύτητα, τη διαλυτότητα και το ποσό της κρυστάλλωσης όταν το προσθέτουμε στα γλυκά. Το ινβερτοσάκχαρο επίσης παρασκευάζεται ως σιρόπι με περιεκτικότητα περίπου 75% σε ζάχαρη.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
