Αρχική σελίδα ▸ Υλικά ▸ tagliolini
Υλικά:
|
Δημοσιεύθηκε: 8/8/2014 - Εμφανίσεις: 3341 |
![]() ![]() |

Τα tagliolini είναι μια ποικιλία από tagliatelle, τα οποία έχουν μακρύ και κυλινδρικό σχήμα, αλλά δεν είναι μεγάλα και επίπεδα.
Τα tagliolini και οι tagliatelle (και τα δύο προερχόμενα από το ιταλικό tagliare, που σημαίνει «να κόψει») είναι παραδοσιακό είδος ζυμαρικών από τις περιφέρειες της Ιταλίας Emilia-Romagna και Marche.
Και οι tagliatelle και τα tagliolini παρασκευάζονται παραδοσιακά με αυγά.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
