Αρχική σελίδα ▸ Υλικά ▸ λάδι τρούφας
Υλικά:
|
Δημοσιεύθηκε: 17/11/2014 - Εμφανίσεις: 4494 |
![]() ![]() |

Το λάδι τρούφας είναι ένα σύγχρονο μαγειρικό συστατικό, το οποίο χρησιμοποιείται για να προσδώσει τη γεύση και το άρωμα της τρούφας στα πιάτα.
Είναι ένα δημοφιλές προϊόν γιατί διατίθεται όλες τις εποχές και σε πολύ χαμηλότερη τιμή από τις αυθεντικές τρούφες, ενώ διαθέτει αρκετά το άρωμα και τη γεύση τους.
Συνήθως παρασκευάζεται με βάση το αγνό ελαιόλαδο, το οποίο εμπλουτίζεται με το άρωμα τρούφας και έχει χρώμα θολό κίτρινο ή πράσινο.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
