Αρχική σελίδα ▸ Μαγειρική τεχνική ▸ julienne
Μαγειρική τεχνική:
|
Δημοσιεύθηκε: 2/9/2013 - Εμφανίσεις: 3307 |
![]() ![]() |

Είναι ο τρόπος κοπής των λαχανικών σε μακρόστενα ισομεγέθη μπαστουνάκια σαν σπιρτόξυλα.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
