Αρχική σελίδα ▸ Υλικά ▸ mozzarella di bufala
Υλικά:
|
Δημοσιεύθηκε: 22/9/2013 - Εμφανίσεις: 7156 |
![]() ![]() |

Η mozzarella di bufala (βουβαλίσια μοτσαρέλα) παρασκευάζεται στη νότια Ιταλία και είναι η αυθεντική μορφή του τυριού mozzarella. Φτιάχνεται αποκλειστικά από το γάλα του τοπικού νεροβούβαλου, αποτελώντας τυρί Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ). Για τυρί ευρείας κατανάλωσης παρασκευάζεται και η απλή mozzarella από γάλα αγελάδας.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
