Αρχική σελίδαΜαγειρική τεχνική ▸ bruschetta

Μαγειρική τεχνική:
bruschetta

Δημοσιεύθηκε: 20/1/2014 - Εμφανίσεις: 2994




Η bruschetta είναι ένα ιταλικό ορεκτικό που αποτελείται από ψημένο ψωμί με σκόρδο και ολοκληρώνεται με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Οι παραλλαγές του μπορεί να περιλαμβάνουν έξτρα υλικά όπως ντομάτα ή άλλα λαχανικά, φασόλια, αλλαντικά ή τυριά. Η πιο δημοφιλής συνταγή περιλαμβάνει φρέσκο βασιλικό, φρέσκια ντομάτα, σκόρδο και κρεμμύδι ή mozzarella. H bruschetta σερβίρεται συνήθως ως σνακ ή ορεκτικό.



Σχόλια