Αρχική σελίδα ▸ Μαγειρική τεχνική ▸ bruschetta
Μαγειρική τεχνική:
|
Δημοσιεύθηκε: 20/1/2014 - Εμφανίσεις: 2994 |
![]() ![]() |

Η bruschetta είναι ένα ιταλικό ορεκτικό που αποτελείται από ψημένο ψωμί με σκόρδο και ολοκληρώνεται με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι. Οι παραλλαγές του μπορεί να περιλαμβάνουν έξτρα υλικά όπως ντομάτα ή άλλα λαχανικά, φασόλια, αλλαντικά ή τυριά. Η πιο δημοφιλής συνταγή περιλαμβάνει φρέσκο βασιλικό, φρέσκια ντομάτα, σκόρδο και κρεμμύδι ή mozzarella. H bruschetta σερβίρεται συνήθως ως σνακ ή ορεκτικό.
Κατηγορίες
- Εποχιακά ειδικά μενού
- Πρωινό
- Σάλτσες & ζωμοί
- Ορεκτικά
- Σούπες
- Ζυμαρικά
- Φρέσκα ζυμαρικά
- Ρύζι & ριζότο
- Κρέας
- Κοτόπουλο & πουλερικά
- Ψάρια & θαλασσινά
- Slow cooking - Cocotte
- Όσπρια & λαχανικά
- Σαλάτες
- Vegetarian
- Ζυμωτά & πίτσα
- Γλυκά
- Κοκτέιλ κρύα & ζεστά
- Παραδοσιακά λικέρ
- Ροφήματα κρύα & ζεστά
- Coffee corner
- Σιρόπια
