Γαλλικός καφές με τη μέθοδο εκχύλισης

Εμφανίσεις: 2.546
Γαλλικός καφές με τη μέθοδο εκχύλισης
Υλικά:
20 γρ. καφές γαλλικός
360 ml νερό (σε θερμοκρασία 94-95 βαθμούς Κελσίου)
ζάχαρη κατά προτίμηση


Προτεινόμενες μερίδες: 1

Ετικέτες ζάχαρη συνταγές | καφές γαλλικός | συνταγή με νερό | | |

Εκτέλεση συνταγής

Βάζουμε το Dripper πάνω από την κούπα και βάζουμε ένα χάρτινο φίλτρο μέσα. Ρίχνουμε λίγο ζεστό νερό για να το ξεπλύνουμε και να αφαιρέσουμε την γεύση του χαρτιού που μπορεί να βγάλει. Αδειάζουμε το νερό και βάζουμε τον καφέ στο φίλτρο, ρίχνουμε το νερό και περιμένουμε να στραγγίσει. Προσθέτουμε γάλα και ζάχαρη κατά προτίμηση.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες4
Υδατάνθρακες1,05 γρ.
Σάκχαρα1,05 γρ.