Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε όλα τα υλικά μας στο blender και χτυπάμε μέχρι να σπάσει καλά ο πάγος (30 δευτερόλεπτα περίπου σε δυνατή ταχύτητα). Αδειάζουμε το μείγμα σε μεγάλο ποτήρι και γαρνίρουμε με την σαντιγί και το σιρόπι σοκολάτας.
Θερμίδες | 225 |
Πρωτεΐνες ζωικές | 3,96 γρ. |
Πρωτεΐνες φυτικές | 0,87 γρ. |
Υδατάνθρακες | 20,77 γρ. |
Λιπαρά | 4,82 γρ. |
Σάκχαρα | 21,25 γρ. |
Φυτικές ίνες | 0,63 γρ. |