Εκτέλεση συνταγής
Σε μία κανάτα του λίτρου βάζουμε το τσάι και τη ζάχαρη που θέλουμε και προσθέτουμε νερό το οποίο έχουμε βράσει και το έχουμε φέρει σε θερμοκρασία 80°C. Ανακατεύουμε καλά για να βραχεί το τσάι και να λιώσει η ζάχαρη και το αφήνουμε να βγάλει το άρωμά του για 5 λεπτά. Στη συνέχεια το σουρώνουμε σε μια άλλη κανάτα ή μπουκάλι . Το βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσει και σερβίρουμε το τσάι όταν θέλουμε σε ποτήρι, προσθέτοντας πάγο και γαρνίρουμε με τις φέτες από το λεμόνι.