Εκτέλεση συνταγής
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με το βούτυρο.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με βρεγμένο χαρτί κουζίνας και αφαιρούμε το πάνω μέρος του στελέχους τους. Τα κόβουμε στη μέση και τα ρίχνουμε στο τηγάνι που έχουμε βάλει το κρεμμύδι με το βούτυρο, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε και το ρύζι και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Ρίχνουμε το ζεστό ζωμό των λαχανικών, ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέτουμε τα φουντούκια χοντροκομμένα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
Σε ένα 10λεπτο περίπου προσθέτουμε το υπόλοιπο στέλεχος από τα μανιτάρια, κομμένο και συνεχίζουμε για άλλα 10 λεπτά περίπου.
Όταν το ριζότο είναι έτοιμο, προσθέτουμε την τριμμένη Parmigiano-Reggiano και αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με βρεγμένο χαρτί κουζίνας και αφαιρούμε το πάνω μέρος του στελέχους τους. Τα κόβουμε στη μέση και τα ρίχνουμε στο τηγάνι που έχουμε βάλει το κρεμμύδι με το βούτυρο, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε για λίγο.
Προσθέτουμε και το ρύζι και σοτάρουμε μέχρι να πάρει χρώμα.
Ρίχνουμε το ζεστό ζωμό των λαχανικών, ανακατεύοντας συνεχώς και προσθέτουμε τα φουντούκια χοντροκομμένα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα.
Σε ένα 10λεπτο περίπου προσθέτουμε το υπόλοιπο στέλεχος από τα μανιτάρια, κομμένο και συνεχίζουμε για άλλα 10 λεπτά περίπου.
Όταν το ριζότο είναι έτοιμο, προσθέτουμε την τριμμένη Parmigiano-Reggiano και αν θέλουμε, πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.