Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε προσεκτικά την κολοκύθα από την εξωτερική φλούδα και τους σπόρους και την κόβουμε σε κύβους.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα όπου έχουμε ρίξει το μισό βούτυρο και τη σκελίδα του σκόρδου και αφήνουμε να σοταριστούν.
Μόλις ροδίσει το κρεμμύδι, αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τους κύβους της κολοκύθας.
Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά, προσθέτοντας λίγο ζωμό αν χρειάζεται.
Κατόπιν, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε για 1 λεπτό να σοταριστεί μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Τέλος, προσθέτουμε τον υπόλοιπο ζωμό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να βράσει το ρύζι.
Μόλις βγάλουμε το σκεύος μας από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και την Parmigiano-Reggiano και σερβίρουμε αμέσως.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το βάζουμε σε μια κατσαρόλα όπου έχουμε ρίξει το μισό βούτυρο και τη σκελίδα του σκόρδου και αφήνουμε να σοταριστούν.
Μόλις ροδίσει το κρεμμύδι, αφαιρούμε το σκόρδο και προσθέτουμε τους κύβους της κολοκύθας.
Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά, προσθέτοντας λίγο ζωμό αν χρειάζεται.
Κατόπιν, ρίχνουμε το ρύζι και το αφήνουμε για 1 λεπτό να σοταριστεί μαζί με τα υπόλοιπα υλικά.
Τέλος, προσθέτουμε τον υπόλοιπο ζωμό και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει για 20 λεπτά περίπου, μέχρι να βράσει το ρύζι.
Μόλις βγάλουμε το σκεύος μας από τη φωτιά, προσθέτουμε το υπόλοιπο βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και την Parmigiano-Reggiano και σερβίρουμε αμέσως.