Εκτέλεση συνταγής
Βράζουμε τα αυγά, αφαιρούμε το τσόφλι και τα κόβουμε σε φέτες. Ψιλοκόβουμε τον μαϊντανό, το σαλάμι, το ζαμπόν, το τυρί και 1 σκελίδα σκόρδο. Κρατάμε λίγη ποσότητα μαϊντανού στην άκρη και ρίχνουμε τον υπόλοιπο σε ένα μπολ, μαζί με τα αυγά, το σαλάμι, το ζαμπόν, το σκόρδο και το τυρί. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Με ένα σφυρί κρέατος απλώνουμε τη φέτα του κρέατος, αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε στην επιφάνεια. Τυλίγουμε το κρέας σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο κουζίνας.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε το κρεμμύδι, ρίχνουμε το υπόλοιπο σκόρδο, το σέλινο (παίρνουμε μόνο το κοτσάνι), το καρότο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε το ρολό του κρέατος και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Αλατίζουμε και σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να βράσει ώσπου να εξατμιστεί. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου, περιχύνοντας λίγο - λίγο το ζωμό ανά διαστήματα.
Σερβίρουμε το ρολό μας ζεστό, κομμένο σε φέτες.
Με ένα σφυρί κρέατος απλώνουμε τη φέτα του κρέατος, αλατοπιπερώνουμε και μοιράζουμε το μείγμα που ετοιμάσαμε στην επιφάνεια. Τυλίγουμε το κρέας σε ρολό και το δένουμε με σπάγκο κουζίνας.
Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε το λάδι και ροδίζουμε το κρεμμύδι, ρίχνουμε το υπόλοιπο σκόρδο, το σέλινο (παίρνουμε μόνο το κοτσάνι), το καρότο και τον μαϊντανό ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε το ρολό του κρέατος και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Αλατίζουμε και σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να βράσει ώσπου να εξατμιστεί. Στη συνέχεια, χαμηλώνουμε τη φωτιά και αφήνουμε να σιγοβράσει για μία ώρα περίπου, περιχύνοντας λίγο - λίγο το ζωμό ανά διαστήματα.
Σερβίρουμε το ρολό μας ζεστό, κομμένο σε φέτες.