Εκτέλεση συνταγής
Σε ένα μπολ με κρύο νερό βάζουμε τη ζελατίνη να μαλακώσει. Στο μεταξύ, σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τη σουμάδα και το ταχίνι και τα βάζουμε να βράσουν, ανακατεύοντας καλά. Μόλις ομογενοποιηθούν τα υλικά, κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από την εστία και ρίχνουμε τη μαλακή ζελατίνη, ανακατεύοντας καλά με το σύρμα ( fouet) για να λιώσει.
Χτυπάμε την φυτική κρέμα γάλακτος κρύα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί, χωρίς να σφίξει πολύ. Την αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα για να μη σφίξει το μείγμα.
Γεμίζουμε τα ποτήρια με τη μους, τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα και σερβίρουμε.
Χτυπάμε την φυτική κρέμα γάλακτος κρύα μέχρι να γίνει αφράτη σαντιγί, χωρίς να σφίξει πολύ. Την αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά, ανακατεύοντας απαλά με μια σπάτουλα για να μη σφίξει το μείγμα.
Γεμίζουμε τα ποτήρια με τη μους, τα βάζουμε στο ψυγείο για μία ώρα και σερβίρουμε.