Εκτέλεση συνταγής
Στον κάδο του μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και τα αλέθουμε μέχρι να πολτοποιηθούν και να πάρουμε μια ομοιογενή κρέμα, με την υφή που προτιμούμε. Στη συνέχεια, βάζουμε τη σάλτσα στο ψυγείο σκεπασμένη και τη βγάζουμε όταν θέλουμε να τη χρησιμοποιήσουμε.
Tip:
Στην παρασκευή του guacamole προσθέτουμε 1-2 παγάκια, ανάλογα με την ποσότητα των υλικών, για να είναι πιο «ζωντανό» το χρώμα του.

Στην παρασκευή του guacamole προσθέτουμε 1-2 παγάκια, ανάλογα με την ποσότητα των υλικών, για να είναι πιο «ζωντανό» το χρώμα του.