Σάλτσα για πίτσα

Εμφανίσεις: 8.772
Σάλτσα για πίτσα
Υλικά:
400 γρ. ντομάτες κον κασέ (κονσέρβα)
4 γρ. ζάχαρη (1 πρέζα)
2 πρέζες αλάτι
3 πρέζες ρίγανη


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες ρίγανη συνταγές | ντομάτες κον κασέ (κονσέρβα) | ντομάτες κον κασέ (κονσέρβα) συνταγές | | | Fricassee calories

Εκτέλεση συνταγής

Με το mini pimmer πολτοποιούμε την ντομάτα μαζί με το αλάτι και τη ζάχαρη. Τέλος, προσθέτουμε και τη ρίγανη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το μείγμα (η ρίγανη δεν μπαίνει όταν πολτοποιούμε, για να μη μας μαυρίσει το μείγμα).

Σημαντικό είναι πως τη σάλτσα για την πίτσα δεν πρέπει να τη μαγειρέψουμε, αλλά να τη χρησιμοποιήσουμε ωμή, διαφορετικά η ζύμη της πίτσας θα ξεραθεί.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες34
Υδατάνθρακες5,05 γρ.
Σάκχαρα3,43 γρ.
Φυτικές ίνες1 γρ.