Εκτέλεση συνταγής
Με το mini pimmer πολτοποιούμε την ντομάτα μαζί με το αλάτι και τη ζάχαρη. Τέλος, προσθέτουμε και τη ρίγανη και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι το μείγμα (η ρίγανη δεν μπαίνει όταν πολτοποιούμε, για να μη μας μαυρίσει το μείγμα).
Σημαντικό είναι πως τη σάλτσα για την πίτσα δεν πρέπει να τη μαγειρέψουμε, αλλά να τη χρησιμοποιήσουμε ωμή, διαφορετικά η ζύμη της πίτσας θα ξεραθεί.
Σημαντικό είναι πως τη σάλτσα για την πίτσα δεν πρέπει να τη μαγειρέψουμε, αλλά να τη χρησιμοποιήσουμε ωμή, διαφορετικά η ζύμη της πίτσας θα ξεραθεί.