Ντιπ με ψημένη πιπεριά και φέτα

Εμφανίσεις: 1.633
Ντιπ με ψημένη πιπεριά και φέτα
Υλικά:
5 γρ. θυμάρι φρέσκο
50 γρ. τυρί φέτα
200 γρ. πιπεριές γλυκές κόκκινες (4 τεμ. Φλωρίνης)
2 πρέζες πιπέρι μαύρο
10 ml ελαιόλαδο (2 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 5

Ετικέτες : ντιπ πιπεριάς: ντιπ φέτας | Lamb calories

Εκτέλεση συνταγής

Πλένουμε τις πιπεριές και τις βάζουμε να ψηθούν στον ατμό για 15 λεπτά. Στη συνέχεια τις ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τα σπόρια.

Τις βάζουμε στο ποτήρι του ραβδομπλέντερ μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και τα πολτοποιούμε.

Σερβίρουμε σαν ντιπ παγωμένο ή το βάζουμε σε σάντουιτς.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες68
Πρωτεΐνες φυτικές0,06 γρ.
Υδατάνθρακες0,54 γρ.
Λιπαρά2,02 γρ.
Φυτικές ίνες0,14 γρ.