Εκτέλεση συνταγής
Χωρίζουμε το βούτυρο σε κυβάκια τόσα όσες και οι γεύσεις που θέλουμε να δώσουμε και το αφήνουμε να μαλακώσει για να το δουλέψουμε με το κουτάλι.
Σε ένα γουδί χτυπάμε τα μπαχαρικά. Ψιλοκόβουμε τα βότανα, τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και αλατοπιπερώνουμε. Μπορούμε να προσθέσουμε χυμό από λεμόνι ή ξύσμα από τη φλούδα του ή από άλλα εσπεριδοειδή.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φορμάκια διαφόρων ειδών, ακόμη και παγοθήκες, για να δώσουμε στρογγυλή λεία μορφή στο βούτυρο. Καλύπτουμε όποια φόρμα διαλέξουμε με πλαστική μεμβράνη, γεμίζουμε με αρωματικό βούτυρο και πιέζουμε καλά. Τέλος, τοποθετούμε τη φόρμα στην κατάψυξη για να σφίξει άμεσα και μετά διατηρούμε το βούτυρο στο ψυγείο.
Το σερβίρουμε με σολομό καπνιστό και φρυγανισμένο ψωμί.
Σε ένα γουδί χτυπάμε τα μπαχαρικά. Ψιλοκόβουμε τα βότανα, τα ανακατεύουμε με το βούτυρο και αλατοπιπερώνουμε. Μπορούμε να προσθέσουμε χυμό από λεμόνι ή ξύσμα από τη φλούδα του ή από άλλα εσπεριδοειδή.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φορμάκια διαφόρων ειδών, ακόμη και παγοθήκες, για να δώσουμε στρογγυλή λεία μορφή στο βούτυρο. Καλύπτουμε όποια φόρμα διαλέξουμε με πλαστική μεμβράνη, γεμίζουμε με αρωματικό βούτυρο και πιέζουμε καλά. Τέλος, τοποθετούμε τη φόρμα στην κατάψυξη για να σφίξει άμεσα και μετά διατηρούμε το βούτυρο στο ψυγείο.
Το σερβίρουμε με σολομό καπνιστό και φρυγανισμένο ψωμί.