Εκτέλεση συνταγής
Στύβουμε το λεμόνι, σουρώνουμε τον χυμό και προσθέτουμε το αλάτι να λιώσει. Χτυπώντας με ένα πιρούνι συμπληρώνουμε το ελαιόλαδο. Τέλος, για να αρωματίσουμε τη citronete ψιλοκόβουμε τα μυρωδικά και τα συμπληρώνουμε στη σάλτσα.
Ανακατεύουμε λίγο πριν τη χρήση και χρησιμοποιούμε τη σάλτσα σε σαλάτες, αλλά ταιριάζει πάρα πολύ σε λευκά κρέατα, ψάρι και λαχανικά.
Ανακατεύουμε λίγο πριν τη χρήση και χρησιμοποιούμε τη σάλτσα σε σαλάτες, αλλά ταιριάζει πάρα πολύ σε λευκά κρέατα, ψάρι και λαχανικά.