Εκτέλεση συνταγής
Χωρίζουμε τους κρόκους από τα ασπράδια σε δύο μπολ. Χτυπάμε με το σύρμα ή στο μίξερ τους κρόκους με τη μουστάρδα και στη συνέχεια προσθέτουμε το λάδι λίγο-λίγο με συνεχή ροή, συνεχίζοντας το χτύπημα με το σύρμα ( fouet). Τέλος, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.
Αντί για ελαιόλαδο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε φυτικό λάδι.
Tip: Επειδή οι κρόκοι θα χρησιμοποιηθούν ωμοί μπορούμε, για μεγαλύτερη ασφάλεια, να κάνουμε προηγουμένως παστερίωση.
Αντί για ελαιόλαδο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε φυτικό λάδι.

