Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι, το κόβουμε σε λεπτές λωρίδες και το καραμελώνουμε με το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη και το αλάτι σε ένα τηγάνι σκεπασμένο με καπάκι, σε χαμηλή φωτιά.
Στο μεταξύ, βάζουμε τον χυμό λεμονιού στην κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να πήξει και να γίνει ξινόκρεμα. Στη συνέχεια, τη βάζουμε στο ποτήρι του ραβδομπλέντερ μαζί με τα καραμελωμένα κρεμμύδια, το κατσικίσιο τυρί και το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο και τα πολτοποιούμε με τη ράβδο.
Στο μεταξύ, βάζουμε τον χυμό λεμονιού στην κρέμα γάλακτος και την αφήνουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να πήξει και να γίνει ξινόκρεμα. Στη συνέχεια, τη βάζουμε στο ποτήρι του ραβδομπλέντερ μαζί με τα καραμελωμένα κρεμμύδια, το κατσικίσιο τυρί και το σχοινόπρασο ψιλοκομμένο και τα πολτοποιούμε με τη ράβδο.