Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε πολύ καλά κάτω από τρεχούμενο νερό το γκρέιπ φρουτ και το ξεφλουδίζουμε με το ειδικό εργαλείο. Κόβουμε τις φλούδες σε julienne, ψιλοκόβουμε το σκόρδο και το σχοινόπρασο και τα αφήνουμε στην άκρη.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 60°C (για να «τραβάει» τη χλωροφύλλη αλλά να μην την κάψει) και βάζουμε όλα τα υλικά που κόψαμε να μαριναριστούν για 24 ώρες στο ψυγείο, σκεπασμένα με πλαστική μεμβράνη.
Σερβίρουμε τη σάλτσα με ψάρι στη σχάρα, σαλάτες και λαχανικά.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στους 60°C (για να «τραβάει» τη χλωροφύλλη αλλά να μην την κάψει) και βάζουμε όλα τα υλικά που κόψαμε να μαριναριστούν για 24 ώρες στο ψυγείο, σκεπασμένα με πλαστική μεμβράνη.
Σερβίρουμε τη σάλτσα με ψάρι στη σχάρα, σαλάτες και λαχανικά.