Εκτέλεση συνταγής
Αν μπορούμε, αφήνουμε το μελισσόχορτο και το θυμάρι δεμένα και κρεμασμένα ανάποδα για δύο μέρες, για να ξεραθούν. Στη συνέχεια, τα βάζουμε σε ένα βάζο ή μπουκάλι του λίτρου μαζί με το σκόρδο χωρίς να το ξεφλουδίσουμε, τους κόκκους του πιπεριού και το αφήνουμε σφραγισμένο για ένα μήνα σε δροσερό μέρος που να μην το χτυπάει ο ήλιος.
Χρησιμοποιούμε το αρωματικό λάδι σε πολλές συνταγές, αλλά και σκέτο με ψωμί φρυγανισμένο.
Χρησιμοποιούμε το αρωματικό λάδι σε πολλές συνταγές, αλλά και σκέτο με ψωμί φρυγανισμένο.