Ξίδι με αρωματικά βότανα

Εμφανίσεις: 1.469
Ξίδι με αρωματικά βότανα
Υλικά:
1 κλαδ. δεντρολίβανου
1 κλαδάκι θυμάρι
10 κόκκοι μαύρου πιπεριού
1 λίτρο ξίδι κόκκινο (ή λευκό)
2 τεμ. σκόρδα
10 γρ. φασκόμηλο (1 κλαδάκι)
2 τεμ. δάφνη


Προτεινόμενες μερίδες: 20

Ετικέτες κλαδάκι θυμάρι | συνταγές με κλαδ. δεντρολίβανου | ξίδι κόκκινο | συνταγές με κόκκοι μαύρου πιπεριού | ξίδι κόκκινο |

Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα βάζο τοποθετούμε τα μυρωδικά πλυμμένα ολόκληρα, το σκόρδο με τη φλούδα, τους κόκκους του πιπεριού και τέλος το ξίδι. Κλείνουμε ερμητικά και τα αποθηκεύουμε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος. Χρησιμοποιούμε το ξίδι μετά από δύο εβδομάδες σε σαλάτες και πολλά ακόμη.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες12
Πρωτεΐνες φυτικές0,01 γρ.
Υδατάνθρακες0,58 γρ.
Σάκχαρα0,04 γρ.
Φυτικές ίνες0,27 γρ.