Ξίδι με αρωματικά βότανα

Εμφανίσεις: 1.469
Ξίδι με αρωματικά βότανα
Υλικά:
1 κλαδ. δεντρολίβανου
1 κλαδάκι θυμάρι
10 κόκκοι μαύρου πιπεριού
1 λίτρο ξίδι κόκκινο (ή λευκό)
2 τεμ. σκόρδα
10 γρ. φασκόμηλο (1 κλαδάκι)
2 τεμ. δάφνη


Προτεινόμενες μερίδες: 20

Ετικέτες δάφνη συνταγή | κλαδ. δεντρολίβανου συνταγές | κλαδάκι θυμάρι συνταγή | συνταγές με κόκκοι μαύρου πιπεριού | κλαδάκι θυμάρι | Cod calories

Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα βάζο τοποθετούμε τα μυρωδικά πλυμμένα ολόκληρα, το σκόρδο με τη φλούδα, τους κόκκους του πιπεριού και τέλος το ξίδι. Κλείνουμε ερμητικά και τα αποθηκεύουμε σε δροσερό και σκοτεινό μέρος. Χρησιμοποιούμε το ξίδι μετά από δύο εβδομάδες σε σαλάτες και πολλά ακόμη.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες12
Πρωτεΐνες φυτικές0,01 γρ.
Υδατάνθρακες0,58 γρ.
Σάκχαρα0,04 γρ.
Φυτικές ίνες0,27 γρ.