Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα φύλλα του κόκκινου ραντίτσιο και τα κόβουμε σε λεπτό julienne.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε και το ραντίτσιο. Σβήνουμε με το ξίδι και συμπληρώνουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι.
Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Τέλος, αδειάζουμε το μείγμα πάνω σε μια βάση κοπής, το πολτοποιούμε με ένα μαχαίρι και το βάζουμε σε μπολ.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κρέμα από κόκκινο ραντίτσιο σε σάντουιτς ή για ως συνοδευτική σε ωριμασμένα τυριά.
Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε και το ραντίτσιο. Σβήνουμε με το ξίδι και συμπληρώνουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι.
Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Τέλος, αδειάζουμε το μείγμα πάνω σε μια βάση κοπής, το πολτοποιούμε με ένα μαχαίρι και το βάζουμε σε μπολ.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κρέμα από κόκκινο ραντίτσιο σε σάντουιτς ή για ως συνοδευτική σε ωριμασμένα τυριά.