Κρέμα από κόκκινο ραντίτσιο

Εμφανίσεις: 1.148
Κρέμα από κόκκινο ραντίτσιο
Υλικά:
Μισό κρεμμύδι ξερό άσπρο μέτριο
2 τεμ. ραντίτσιο κόκκινο
6 ml ξίδι κόκκινο (2 κουτ. γλυκού)
10 γρ. ζάχαρη (1 κουτ. γλυκού)
3 πρέζες αλάτι
2 πρέζες πιπέρι μαύρο
15 ml ελαιόλαδο (3 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 1

Ετικέτες ραντίτσιο κόκκινο συνταγή | κρεμμύδι ξερό άσπρο μέτριο συνταγή | συνταγές με πιπέρι μαύρο | αλάτι συνταγές | ζάχαρη συνταγή | Mushroom soup calories

Εκτέλεση συνταγής

Πλένουμε και στεγνώνουμε καλά τα φύλλα του κόκκινου ραντίτσιο και τα κόβουμε σε λεπτό julienne.

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε το λευκό κρεμμύδι ψιλοκομμένο με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια ρίχνουμε και το ραντίτσιο. Σβήνουμε με το ξίδι και συμπληρώνουμε τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι.

Μαγειρεύουμε για 20 λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Τέλος, αδειάζουμε το μείγμα πάνω σε μια βάση κοπής, το πολτοποιούμε με ένα μαχαίρι και το βάζουμε σε μπολ.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την κρέμα από κόκκινο ραντίτσιο σε σάντουιτς ή για ως συνοδευτική σε ωριμασμένα τυριά.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες263
Πρωτεΐνες ζωικές5,6 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές0,51 γρ.
Υδατάνθρακες23,93 γρ.
Λιπαρά15,4 γρ.
Σάκχαρα12,81 γρ.
Φυτικές ίνες12,75 γρ.