Εκτέλεση συνταγής
Βγάζουμε τα φύλλα από τα κλαράκια των βοτάνων, τα βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ χειρός με το αλάτι και τα τρίβουμε όλα μαζί με τις σκληρές λείες λεπίδες του μπλέντερ. Τα τοποθετούμε σε βαζάκια που κλείνουν αεροστεγώς και αφήνουμε να μαριναριστούν για μία εβδομάδα πριν από τη χρήση.
Διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο και το χρησιμοποιούμε για να αρωματίσουμε ψάρι και κρέας στη σχάρα, αλλά και σαλάτες και λαχανικά.
Διατηρούμε το μείγμα στο ψυγείο και το χρησιμοποιούμε για να αρωματίσουμε ψάρι και κρέας στη σχάρα, αλλά και σαλάτες και λαχανικά.