Σάλτσα tonnata

Εμφανίσεις: 1.545
Σάλτσα tonnata
Υλικά:
250 γρ. μαγιονέζα
60 γρ. αντσούγιες σε λάδι (2 τεμ.)
150 γρ. τόνος κονσέρβα λαδιού
20 γρ. κάπαρη (σπόροι)
2 πρέζες αλάτι
30 ml ξίδι λευκό
1 πρέζα πιπέρι λευκό


Προτεινόμενες μερίδες: 1

Ετικέτες συνταγές με τόνος κονσέρβα λαδιού | μαγιονέζα συνταγή | συνταγές με μαγιονέζα | συνταγές με τόνος κονσέρβα λαδιού | τόνος κονσέρβα λαδιού |

Εκτέλεση συνταγής

Βάζουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μπλέντερ χειρός και τα πολτοποιούμε μέχρι να γίνουν λεία (καλό είναι, στην αρχή να λειτουργήσουμε το μπλέντερ αναβοσβήνοντάς το επαναληπτικά και όχι συνεχόμενα, για να μη ζεσταθεί η μαγιονέζα και κόψει).

 
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες2075
Πρωτεΐνες ζωικές17,33 γρ.
Πρωτεΐνες φυτικές11,02 γρ.
Υδατάνθρακες6,42 γρ.
Λιπαρά180,85 γρ.
Σάκχαρα0,6 γρ.
Φυτικές ίνες0,3 γρ.