Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε την ψίχα του ψωμιού να μουλιάσει στο ξίδι. Το στύβουμε καλά και το βάζουμε στον κάδο του μπλέντερ χεριού με όλα τα υπόλοιπα υλικά και 3 παγάκια (τον μαϊντανό καλό είναι να τον κόψουμε λίγο πριν μπει στο μπλέντερ). Τέλος, πολτοποιούμε και ανακατεύουμε τον χυμό από 1 λεμόνι.
Σερβίρουμε τη σάλτσα κρύα.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη σάλτσα verde για σαλάτες ζυμαρικών, αλλά συνοδεύει τέλεια βραστό κρέας, γλώσσα μοσχαρίσια, ψάρι στον ατμό αλλά και στη σχάρα.
Σερβίρουμε τη σάλτσα κρύα.
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τη σάλτσα verde για σαλάτες ζυμαρικών, αλλά συνοδεύει τέλεια βραστό κρέας, γλώσσα μοσχαρίσια, ψάρι στον ατμό αλλά και στη σχάρα.