Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε καλά και με προσοχή τη ρόκα και τη στεγνώνουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Στη συνέχεια την τοποθετούμε μαζί με τα υπόλοιπα υλικά και δύο παγάκια στο ποτήρι του μπλέντερ χεριού και την πολτοποιούμε σε κρέμα.
Tips:
Χρησιμοποιούμε τη σάλτσα για κρέατα και ψάρια, βραστά ή στο φούρνο και λαχανικά στον ατμό. Μπορούμε να προσθέσουμε και ξεφλουδισμένα αμύγδαλα αντί για καρύδια.

Χρησιμοποιούμε τη σάλτσα για κρέατα και ψάρια, βραστά ή στο φούρνο και λαχανικά στον ατμό. Μπορούμε να προσθέσουμε και ξεφλουδισμένα αμύγδαλα αντί για καρύδια.