Πατέ ελιάς

Εμφανίσεις: 2.731
Πατέ ελιάς
Υλικά:
3 πρέζες μαραθόσπορος (1 κουτ. γλυκού)
100 γρ. ελιές καλαμών (ολόκληρες χωρίς κουκούτσι)
1 τεμ. σκόρδο
15 ml ξίδι λευκό (3 κουτ. σούπας)
10 ml ελαιόλαδο (2 κουτ. σούπας)
2 πρέζες θυμάρι αποξηραμένο (5 γρ.)


Προτεινόμενες μερίδες: 1

Ετικέτες ελαιόλαδο συνταγή | συνταγές με σκόρδο | συνταγή με ξίδι λευκό | ελιές καλαμών συνταγή | συνταγές με μαραθόσπορος | Sherbet calories

Εκτέλεση συνταγής

Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ χειρός. Μπορούμε να επιλέξουμε πόσο κρεμώδες θέλουμε το πατέ και να πολτοποιήσουμε ανάλογα, πολύ ή λίγο.

Σερβίρουμε πάνω σε φρυγανισμένο ψωμί, δίπλα σε τυριά και αλλαντικά.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες318
Πρωτεΐνες φυτικές3,57 γρ.
Υδατάνθρακες15,11 γρ.
Λιπαρά26,67 γρ.
Σάκχαρα0,09 γρ.
Φυτικές ίνες5,97 γρ.