Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να πάρουμε μια ομοιογενή κρέμα.
Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον αλάτι και πιπέρι, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
Ο πάγος μπαίνει για να μην μαυρίσουν τα φύλλα των μυρωδικών και να παραμείνουν έντονα πράσινα.
Με αυτήν τη δοσολογία θα πάρουμε 300 γρ. pesto alla genovese.
Δοκιμάζουμε και αν χρειαστεί, προσθέτουμε επιπλέον αλάτι και πιπέρι, ανάλογα με τις προτιμήσεις μας.
Ο πάγος μπαίνει για να μην μαυρίσουν τα φύλλα των μυρωδικών και να παραμείνουν έντονα πράσινα.
Με αυτήν τη δοσολογία θα πάρουμε 300 γρ. pesto alla genovese.