Εκτέλεση συνταγής
Τρίβουμε τα μπισκότα σε σκόνη και τα ανακατεύουμε καλά με το βούτυρο λιωμένο. Απλώνουμε το μείγμα μέσα σε στρογγυλή φόρμα 22 εκ. ή της προτίμησής μας και πατάμε καλά μέχρι να δημιουργηθεί μια βάση χωρίς κενά. Στη συνέχεια, τη βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Σε μια κατσαρόλα που έχουμε βάλει νερό, βάζουμε την κονσέρβα του γάλακτος να βράσει σε σιγανή φωτιά για 2,5 ώρες, για να μειωθεί η ποσότητά του στο μισό και να καραμελώσει. Αφήνουμε να κρυώσει, ανοίγουμε την κονσέρβα και απλώνουμε την καραμέλα του γάλακτος στη βάση του γλυκού που έχουμε φτιάξει. Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες, τις βρέχουμε με το χυμό λεμονιού και τις προσθέτουμε πάνω από την καραμέλα. Τέλος, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει μαζί με τον καφέ και γαρνίρουμε με το μείγμα την τούρτα.
Σε μια κατσαρόλα που έχουμε βάλει νερό, βάζουμε την κονσέρβα του γάλακτος να βράσει σε σιγανή φωτιά για 2,5 ώρες, για να μειωθεί η ποσότητά του στο μισό και να καραμελώσει. Αφήνουμε να κρυώσει, ανοίγουμε την κονσέρβα και απλώνουμε την καραμέλα του γάλακτος στη βάση του γλυκού που έχουμε φτιάξει. Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες, τις βρέχουμε με το χυμό λεμονιού και τις προσθέτουμε πάνω από την καραμέλα. Τέλος, χτυπάμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να σφίξει μαζί με τον καφέ και γαρνίρουμε με το μείγμα την τούρτα.