Εκτέλεση συνταγής
Ganache: Βάζουμε την κρέμα γάλακτος να ζεσταθεί σε ένα κατσαρολάκι (χωρίς να την αφήσουμε να βράσει). Σε ένα μπολ έχουμε βάλει τη σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε κομματάκια και πάνω της περιχύνουμε τη ζεστή κρέμα γάλακτος. Πολτοποιούμε με το ραβδομπλέντερ μέχρι το μείγμα να έχει λεία υφή και το αφήνουμε να παγώσει εκτός ψυγείου.
Απλώνουμε μια λαδόκολλα και βάζουμε πάνω απλωτά τα 18 καρύδια μισά με το κοίλο μέρος να ακουμπά στη λαδόκολλα και κρατάμε τα άλλα μισά τους στην άκρη. Με ένα κουταλάκι γλυκού απλώνουμε λίγη κρύα ganache πάνω στην επιφάνεια κάθε καρυδιού. Στη συνέχεια τα ενώνουμε με το άλλο τους μισό πιέζοντάς τα λίγο ώστε να κολλήσουν και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά περίπου.
Στο μεταξύ, λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε ζεστό μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει. Βγάζουμε τα καρύδια από την κατάψυξη και τα βουτάμε ένα-ένα στη λευκή σοκολάτα και αμέσως μετά στο κακάο για να καλυφθούν από όλες τις πλευρές.
Τα τοποθετούμε σε δίσκο, τα βάζουμε στο ψυγείο και τα σερβίρουμε παγωμένα.
Απλώνουμε μια λαδόκολλα και βάζουμε πάνω απλωτά τα 18 καρύδια μισά με το κοίλο μέρος να ακουμπά στη λαδόκολλα και κρατάμε τα άλλα μισά τους στην άκρη. Με ένα κουταλάκι γλυκού απλώνουμε λίγη κρύα ganache πάνω στην επιφάνεια κάθε καρυδιού. Στη συνέχεια τα ενώνουμε με το άλλο τους μισό πιέζοντάς τα λίγο ώστε να κολλήσουν και τα βάζουμε στην κατάψυξη για 30 λεπτά περίπου.
Στο μεταξύ, λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα σε ζεστό μπεν μαρί και την αφήνουμε να κρυώσει. Βγάζουμε τα καρύδια από την κατάψυξη και τα βουτάμε ένα-ένα στη λευκή σοκολάτα και αμέσως μετά στο κακάο για να καλυφθούν από όλες τις πλευρές.
Τα τοποθετούμε σε δίσκο, τα βάζουμε στο ψυγείο και τα σερβίρουμε παγωμένα.