Εκτέλεση συνταγής
Μουλιάζουμε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ. Την επόμενη ημέρα τα βράζουμε σε νερό με ένα δαφνόφυλλο και μία σκελίδα σκόρδο. Όταν βράσουν, προσθέτουμε μία πρέζα αλάτι και τα αφήνουμε να πάρουν λίγες βράσεις ακόμη για λίγα λεπτά. Τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
Πλένουμε καλά και καθαρίζουμε τη ρόκα, το ραντίτσιο και τα αντίδια. Στη συνέχεια τα ψιλοκόβουμε. Πλένουμε και το σέλινο και το κόβουμε σε ράβδους και τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ. Προσθέτουμε και τα φασόλια.
Σε ένα μπολ ανακτεύουμε το βαλσάμικο με το ελαιόλαδο και το αλάτι και χτυπάμε λίγο το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το μείγμα του ελαιόλαδου και ανακατεύουμε καλά.
Πλένουμε καλά και καθαρίζουμε τη ρόκα, το ραντίτσιο και τα αντίδια. Στη συνέχεια τα ψιλοκόβουμε. Πλένουμε και το σέλινο και το κόβουμε σε ράβδους και τα βάζουμε όλα μαζί σε ένα μπολ. Προσθέτουμε και τα φασόλια.
Σε ένα μπολ ανακτεύουμε το βαλσάμικο με το ελαιόλαδο και το αλάτι και χτυπάμε λίγο το μείγμα μέχρι να ομογενοποιηθεί. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το μείγμα του ελαιόλαδου και ανακατεύουμε καλά.