Φασολάκια αρωματικά

Εμφανίσεις: 4.452
Φασολάκια αρωματικά
Υλικά:
20 γρ. κουκουνάρι (1 κουτ. σούπας)
20 γρ. πιπεριές καυτερές κόκκινες (1 τεμ.)
500 γρ. φασολάκια
1 πρέζα αλάτι
40 ml ελαιόλαδο


Προτεινόμενες μερίδες: 4

Ετικέτες συνταγή με κουκουνάρι | πιπεριές καυτερές κόκκινες συνταγή | κουκουνάρι | φασολάκια | | Potatoes calories

Εκτέλεση συνταγής

Καθαρίζουμε τα φασολάκια, τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει όπου έχουμε προσθέσει αλάτι, ρίχνουμε τα φασολάκια και τα αφήνουμε να μισοβράσουν και τα βγάζουμε όταν «κρατάνε» λίγο.

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα φασολάκια με το κουκουνάρι. Έπειτα από 10 λεπτά περίπου, προσθέτουμε την πιπεριά ψιλοκομμένη και μία πρέζα αλάτι.

Όταν έχουν μαλακώσει τα φασόλια, σβήνουμε τα φασόλια και τα αφήνουμε σκεπασμένα για 10 λεπτά περίπου να ξεκουραστούν, πριν τα σερβίρουμε.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες155
Υδατάνθρακες0,25 γρ.
Λιπαρά12,39 γρ.
Σάκχαρα0,25 γρ.
Φυτικές ίνες0,1 γρ.