Εκτέλεση συνταγής
Κόβουμε το φιλέτο του μοσχαριού σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό, προσθέτουμε μισό φλιτζάνι από το κρασί, τη ζάχαρη και μία πρέζα αλάτι και βάζουμε μέσα τα κομμάτια του κρέατος να μαριναριστούν στο ψυγείο για 30 λεπτά τουλάχιστον, σκεπασμένα με πλαστική μεμβράνη.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Ξεφλουδίζουμε το πορτοκάλι και κόβουμε τη σάρκα του σε κομμάτια, φροντίζοντας να αφαιρέσουμε πρώτα και το λευκό δέρμα που διαχωρίζει τις φέτες.
Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο και το τηγανίζουμε μαζί με τη μαρινάδα του σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε στη συνέχεια το κρεμμύδι και το πορτοκάλι, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία.
Στη συνέχεια, αναμειγνύουμε και τον χυμό του γκρέιπφρουτ μαζί με το υπόλοιπο κρασί και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει ώσπου να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε τις μπουκιές ζεστές.
Στο μεταξύ, καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το κόβουμε σε λεπτές φέτες. Ξεφλουδίζουμε το πορτοκάλι και κόβουμε τη σάρκα του σε κομμάτια, φροντίζοντας να αφαιρέσουμε πρώτα και το λευκό δέρμα που διαχωρίζει τις φέτες.
Βγάζουμε το κρέας από το ψυγείο και το τηγανίζουμε μαζί με τη μαρινάδα του σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά. Προσθέτουμε στη συνέχεια το κρεμμύδι και το πορτοκάλι, προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά σε υψηλή θερμοκρασία.
Στη συνέχεια, αναμειγνύουμε και τον χυμό του γκρέιπφρουτ μαζί με το υπόλοιπο κρασί και αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει ώσπου να δέσει η σάλτσα.
Σερβίρουμε τις μπουκιές ζεστές.