Εκτέλεση συνταγής
Πλένουμε και κόβουμε όλα τα λαχανικά. Τα βάζουμε σε μια φαρδιά και μεγάλη κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με τον ζωμό των λαχανικών ή με ζεστό νερό. Ρίχνουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τη σούπα να μαγειρευτεί για 2 ώρες, μέχρι να πάρει κρεμώδη υφή.
Ρυθμίζουμε το αλατοπίπερο, δοκιμάζοντάς το και στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε να μαγειρευτεί στο χρόνο που αναφέρει η συσκευασία.
Μόλις ετοιμαστεί η σούπα, σερβίρουμε αμέσως σε βαθιά πιάτα, γαρνίροντας τις άκρες με λίγο πέστο βασιλικού. Συνοδεύουμε με το ψωμί φρυγανισμένο.
Ρυθμίζουμε το αλατοπίπερο, δοκιμάζοντάς το και στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε να μαγειρευτεί στο χρόνο που αναφέρει η συσκευασία.
Μόλις ετοιμαστεί η σούπα, σερβίρουμε αμέσως σε βαθιά πιάτα, γαρνίροντας τις άκρες με λίγο πέστο βασιλικού. Συνοδεύουμε με το ψωμί φρυγανισμένο.