Σούπα μινεστρόνε alla genovese

Εμφανίσεις: 6.477
Σούπα μινεστρόνε alla genovese
Υλικά:
300 γρ. σέσκουλα
1 κρεμμύδι ξερό άσπρο μέτριο
30 γρ. pesto βασιλικού (pesto al basilico) (2 κουτ. σούπας)
300 γρ. φασόλια
200 γρ. ρύζι
500 γρ. πατάτες (2,5 τεμ.)
0.1 150γρ σπανάκι baby (μόνο τα φύλλα)
500 γρ. λάχανο λευκό (1 μικρό)
100 γρ. σέλερι (1 κλωνάρι)
300 γρ. κολοκύθα
200 γρ. αρακάς νωπός (ή κατεψυγμένος)
100 γρ. καρότα (2 τεμ.)
200 γρ. ψωμί λευκό σταρένιο
3 πρέζες αλάτι
1 πρέζα πιπέρι μαύρο
20 ml ελαιόλαδο (4 κουτ. σούπας)


Προτεινόμενες μερίδες: 8

Ετικέτες ρύζι συνταγή | κρεμμύδι ξερό άσπρο μέτριο συνταγή | συνταγές με κολοκύθα | σπανάκι baby | κρεμμύδι ξερό άσπρο μέτριο συνταγές | Apple pie calories

Εκτέλεση συνταγής

Πλένουμε και κόβουμε όλα τα λαχανικά. Τα βάζουμε σε μια φαρδιά και μεγάλη κατσαρόλα και τα σκεπάζουμε με τον ζωμό των λαχανικών ή με ζεστό νερό. Ρίχνουμε 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε τη σούπα να μαγειρευτεί για 2 ώρες, μέχρι να πάρει κρεμώδη υφή.

Ρυθμίζουμε το αλατοπίπερο, δοκιμάζοντάς το και στη συνέχεια προσθέτουμε το ρύζι και αφήνουμε να μαγειρευτεί στο χρόνο που αναφέρει η συσκευασία.

Μόλις ετοιμαστεί η σούπα, σερβίρουμε αμέσως σε βαθιά πιάτα, γαρνίροντας τις άκρες με λίγο πέστο βασιλικού. Συνοδεύουμε με το ψωμί φρυγανισμένο.
Διατροφικά στοιχεία ανά μερίδα


Θερμίδες355
Πρωτεΐνες φυτικές7,95 γρ.
Υδατάνθρακες56,28 γρ.
Λιπαρά3,34 γρ.
Σάκχαρα6,07 γρ.
Φυτικές ίνες7,8 γρ.