Εκτέλεση συνταγής
Βάζουμε στο μίξερ όλα τα υλικά και τα αναμειγνύουμε, προσθέτοντας λίγο-λίγο το νερό μέχρι το μείγμα μας να γίνει ζύμη. Στη συνέχεια, τη βγάζουμε από το μίξερ και με τα χέρια μας πλάθουμε τα μπατόν σαλέ.
Τέλος, χτυπάμε τους κρόκους των αυγών και με ένα πινέλο τα αλείφουμε σε όλη την επιφάνειά τους και ρίχνουμε αμέσως τα σουσάμια αναμεμειγμένα, έτσι ώστε να κολλήσουν πάνω στο αυγό.
Τα ψήνουμε στους 180°C για 30 με 40 λεπτά.
Τέλος, χτυπάμε τους κρόκους των αυγών και με ένα πινέλο τα αλείφουμε σε όλη την επιφάνειά τους και ρίχνουμε αμέσως τα σουσάμια αναμεμειγμένα, έτσι ώστε να κολλήσουν πάνω στο αυγό.
Τα ψήνουμε στους 180°C για 30 με 40 λεπτά.