Εκτέλεση συνταγής
Στο μπολ του μίξερ αναμιγνύουμε με το φτερό το αλεύρι, τη μαγιά, τη ζάχαρη και το αλάτι. Αρχίζουμε να προσθέτουμε το νερό, αλλάζοντας και το εξάρτημα στο μίξερ βάζοντας τον γάντζο. Συνεχίζουμε να ανακατεύουμε και προσθέτουμε όλο το νερό και πριν ομογενοποιηθεί η ζύμη, προσθέτουμε το λάδι.
Αφήνουμε τη ζύμη μας να φουσκώσει μέσα σε μια λεκάνη για 1 ώρα σε ζεστό μέρος, σκεπασμένη με πλαστική μεμβράνη. Στη συνέχεια, χωρίζουμε το ζυμάρι σε 4 κομμάτια. Με τους αντίχειρες μαζεύουμε το ζυμάρι γύρω-γύρω προς το κέντρο και τέλος, με την παλάμη μας, το κάνουμε μια στρογγυλή μπάλα. Καλό θα είναι, αν μπορούμε, να αφήσουμε τις μπάλες της ζύμης στο ψυγείο σκεπασμένες με πλαστική μεμβράνη για μία νύχτα. Αν αυτό είναι αδύνατο, τις αφήνουμε στο ψυγείο για 30-40 λεπτά τουλάχιστον σκεπασμένες.
Στη συνέχεια, βγάζουμε τη ζύμη από το ψυγείο, την ανοίγουμε και αλείφουμε τη σάλτσα ντομάτας, προσθέτουμε τη mozzarella σε μπαστούνι τριμμένη και τη φρέσκια mozzarella κομμένη σε ροδέλες και ψήνουμε στους 200°C για 20 λεπτά.
Μόλις βγει η πίτσα από το φούρνο, προσθέτουμε τη ρόκα και τις φλούδες από Parmigiano-Reggiano, ραντίζουμε με λίγο σιρόπι βαλσάμικο και σερβίρουμε αμέσως.